Participarea Softeh PLUS la editia X a congresului National al studentilor Farmacisti

Softeh Plus a participat la cea de-a X-a editie a Congresului National al studentilor Farmacisti, organizat in acest an la Iasi.

Compania noastra a participat la acest eveniment prin Cotovelea Bogdan si Voicea Alexandru. Local am fost sprijiniti de catre colegii nostri din Iasi, Frunza Vasile si Dragomir Ionut, precum si de alti colaboratori.

Misiunea si scopul participarii noastre la congres a fost de a-i ghida pe studenti in primii lor pasi facuti intr-o aplicatie de gestiune farmaceutica, utilizand ca platforma de lucru sistemul Netfarm; acestia au fost impartiti pe workshop-uri derulate pe parcursul a doua zile, in cadrul carora au luat contact cu notiuni teoretice dar si practice – le-au fost prezentate metode de introducere a facturilor de la furnizori, a bonurilor fiscale precum si a retetelor compensate si gratuite si nu in ultimul rand notiuni generale care tin de contextul legislativ al meseriei de farmacist. Notiunile au fost aplicate si practic, fiecare student putand sa opereze in calculator operatiunile anterior mentionate.

Experienta s-a dovedit a fi un real succes, fapt pentru care tinem sa multumim foarte mult organizatorilor pentru sprijinul acordat si ocazia oferita.