Consultanta & Audit GDPR

Data Protection Tool

Acceseaza gratuit versiunea demo!

Data Protection Tool este o aplicatie de gestionare a consimtamintelor si a scopurilor de prelucrare a datelor. Aceasta aplicatie se integreaza cu orice baza de date si poate automatiza procesul de trimitere de email-uri sau sms-uri in scopuri publicitare, conform consimtamintelor persoanelor vizate.

Pentru a testa versiunea demo va rugam sa folositi utilizatorul „demo” si parola „demo”

GDPR – General Data Protection Regulation
(in romana: Regulamentul General de Protectie a Datelor – RGPR) adoptat prin directiva UE are ca scop organizarea si eficientizarea protectiei datelor personale intr-un mod unitar, la nivel european, mult mai riguros decat o faceau pana acum reglementarile existente.

In vederea realizarii conformitatii GDPR, Softeh Plus ofera pachete de consultanta si audit, ce pot contine urmatoarele servicii:

  • Informare si indrumare privind realizarea conformitatii GDPR
  • Actiuni necesare a fi realizate in vederea conformitatii GDPR
  • Audit privind securitatea datelor cu caracter personal
  • Chestionar pentru evaluarea nivelului de securizare a datelor
  • Analiza asupra echipamentelor hardware si a solutiilor software utilizate – recomandarea masurilor privind asigurarea securitatii datelor
  • Recomandarea de solutii hardware si software pentru asigurarea unui nivel adecvat de securitate al datelor
  • Recomandari privind actualizari ale aplicatiilor Softeh in vederea asigurarii conformitatii GDPR
  • Verificari perodice (trimestrial, semestrial, anual – dupa caz) privind respectarea masurilor privind securitatea datelor cu caracter personal
  • Alinierea documentelor existente la cerintele impuse de regulamentul GDPR privind securitatea datelor (dupa caz)
  • Implementarea solutiilor hardware si software rezultate in urma evaluarilor privind securitatea datelor

blog_img_gdpr

Pentru situatia in care activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal se realizeaza in baza consimtamantului persoanei vizate (activitati de marketing direct / indirect, campanii publicitare, emailing, SMS ofertare, informare etc.), echipa noastra va poate ajuta cu:

  • Acces si asistenta in utilizarea aplicatiei software Data Protection Tool (DPT) pentru:
    1. Intocmirea Registrului Operatiunilor de Prelucrare
    2. Gestionarea consimtamintelor
    3. Gestionarea solicitarilor persoanelor vizate
    4. Integrarea aplicatiei DPT cu aplicatiile Softeh existente (dupa caz)

La cerere se poate oferi consiliere juridica specializata GDPR cu aplicabilitate in toate sectoarele, prin partenerii Softeh: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Danescu & Asociatii (la un tarif conform conditiilor contractuale stabilite printr-un contract distinct).

Toate aceste servicii sunt oferite contra cost in cadrul unor pachete structurate pentru zonele: PHARMA, MEDICINA DE FAMILIE si INSTITUTII MEDICALE. Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati ofertele accesand pachetul dorit dintre cele afisate.

Vezi Oferta PACHET FARMA

Vezi Oferta PACHET MEDICINA DE FAMILIE

Vezi Oferta PACHET INSTITUTII MEDICALE

Vezi Oferta GENERALA

Realizarea conformitatii GDPR nu este un proces punctual, ci unul continuu care devine obligatoriu din 25 mai 2018 si necesita o atentie si o preocupare permanenta din partea operatorilor, in vederea protejarii datelor cu caracter personal si a prelucrarii acestora in scopurile declarate si numai, in baza unui temei legal, sau cu consimtamantul explicit al persoanei vizate.

Organismul de control si monitorizare al conformitatii cu GDPR este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).