SOFTEH PLUS a participat la evenimentul “SOLITECH – Forum de solutii IT&C “

Softeh Plus a fost unul din principalii participanti la evenimentul “SOLITECH – Forum de solutii IT&C “ organizat de RO & CO Soft,  eveniment ce a avut loc in data de 04 iunie 2014 la Hotel Ramada din Oradea.

Participarea a avut ca obiectiv prezentarea celor mai noi solutii din domeniu, adresandu-se companiilor, institutiilor publice, institutiilor din domeniul sanatatii si institutiilor din domeniul educational.

Compania noastra a luat parte la acest eveniment prin Voicea Alexandru si Zanfir Radu. Pe parcursul evenimentului Softeh Plus a sustinut o prezentare in ceea ce priveste beneficiile utilizarii programelor, impartasind de asemenea din experienta acumulata in implementarea si dezvoltarea sistemelor informatice pe care le ofera Institutiilor Medicale, Institutiilor Bugetare, Constructiilor, Asigurarilor si Comertului.

Au luat parte la eveniment, branduri de renume, cum sunt FUJITSU, TOSHIBA, BROTHER, FORTINES, BITDEFENDER si PROSOFT prezente cu cele mai noi solutii in sfera specifica fiecaruia.

Experienta s-a dovedit a fi un real succes, fiind surprinsi de un numar foarte mare de participanti, fapt pentru care tinem sa multumim foarte mult organizatorilor pentru sprijinul acordat si ocazia oferita.

Pentru informatii cu privire la aplicatiile software realizate de Softeh Plus, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail marketing@softeh.ro sau la numerele de telefon: 021.323.78.37;  021.323.78.38

Vom raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp.

SOLITECH-2014-ROCOSOFT-100

 

SOLITECH-2014-ROCOSOFT-233