Studenti! Va asteptam la Targul de Joburi in Poli!

In perioada 03 – 04 martie va asteptam la standul nostru din cadrul Targului de Joburi organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare in colaborare cu Facultatea de Automatica si Calculatoare!

Cine suntem?

Noi, Softeh Plus, suntem o companie de top printre dezvoltatorii software de pe piaţa româneascã, cu peste 100 de colegi. Suntem o echipã tânãrã, lucrãm, invãţãm şi ne dezvoltãm împreunã într-o atmosferã destinsã, stimulantã şi productivã.

Facem programare încã din 1993 şi de atunci ne dezvoltãm permanent. Acordãm atenţie continuã atât nevoilor clienţilor cât şi nevoilor noastre profesionale, de lucru, de programare.

Suntem pro-activi privind dinamica domeniului programãrii software şi odatã cu ea, a nevoilor derivate de dezvoltare si adaptare a resurselor noastre.

Ce facem?

Avem soluţii informatice integrate de top pentru mari domenii şi suntem foarte buni în dezvoltarea lor continuã şi adaptarea la noile nevoi ce apar din dezvoltarea colaboratorilor noştri. Soluţiile sunt mature, complet adaptate domeniilor cãrora ne adresãm, soluţii configurabile şi customizabile.

Domeniile pentru care dezvoltãm sisteme informatice integrate sunt: domeniul farmaceutic, domeniul medical (clinici şi spitale private sau de stat, medicina de familie), domeniul de construcţii, domeniul comercial, domeniul asigurãrilor, business intelligence şi contabilitate-gestiune.

Cãutãm în permanenţã noi oportunitãţi pe care le ofera cele mai noi limbaje de programare.

Cu ce ne mândrim?

Avem clienţi de top pentru soluţiile noastre software pentru care dezvoltãm continuu şi de la care invãţãm specificul domeniului pe care ei activeazã.

Câţiva dintre clienţii nostri sunt Centrul Medical Unirea (Spitalele şi Clinicile Regina Maria), Spitalul Sanador, Spitalul Gral, Spitalul Ponderas, Erbasu SA, World Class Romania şi alţii. Prin soluţiile software dezvoltate de noi aducem beneficii directe populaţiei societãţii din care facem parte. Daca luãm ca exemplu domeniul medical, furnizând soluţii informatice performante cãtre clienţii noştri, influenţãm direct creşterea nivelului actului medical prestat de aceştia, cu impact direct în calitatea vieţii a milioane de oameni.

Reuşim sã dezvoltãm parteneriate puternice, de lungã duratã, care ne pãstreazã între cele mai bune companii dezvoltatoare de software cu unele dintre cele mai bune echipe de programatori.

Ne mândrim cu parteneriatele noastre:

 • Certified Microsoft Partner – Gold Application Development
 • Oracle – Gold Partner
 • Bitdefender – Gold Partner

Ce gãseşti la noi?

Creãm un mediu de lucru jovial, stimulant, productiv, unde vei gãsi:

 • Colegi dispuşi sã te înveţe şi deschişi sã te asculte
 • Atmosferã motivantã de lucru
 • Echipã tânãrã dornicã sã îşi mãreascã numãrul
 • Colegi dornici de a-şi face noi prieteni
 • Infrastructurã modernã în care îţi poti dezvolta abilitãtile de programare

Ce cãutãm?

Suntem responsabili şi dorim sã întâlnim:

 • Programatori entuziaşti, dornici de dezvoltare profesionalã
 • Oameni care ştiu ce înseamnã lucrul bine fãcut
 • Colegi buni, comunicativi şi cu simţul umorului
 • Persoane sociabile care se pot adapta usor la un nou colectiv
 • Colegi responsabili care sã se poatã mobiliza şi sã poatã respecta deadline-uri

Te asteptãm în echipa noastrã!

Alege-ne cu încredere!

Avem colegi experimentaţi de la care sã inveti şi sã îţi dezvolţi abilitãţile şi cunoştinţele de programare !

Avem toata infrastructura necesarã pentru a putea progresa în plan profesional şi personal şi avem multã bunã dispoziţie care sa ne ajute sã le facem pe toate în cea mai bunã atmosferã de muncã!