Despre Noi

Istoric

Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% romanesc, cu o experienţă de 23 de ani pe piaţa software din Romania. In tot acest timp Softeh Plus s-a dedicat realizarii si implementarii de solutii software adecvate in multiple domenii de activitate ca: farmacii, construcţii, medicină, asigurări, contabilitate, gestiune, comerţ.

Cronologia dezvoltarii Softeh Plus:

Suntem printre liderii de piata in multe din domeniile in care activam, lucru datorat unei viziuni clare, care ne-a permis sa identificam oportunitati generate de dinamismul unei piete emergente. Astfel, de-a lungul anilor, Softeh Plus a dovedit ca suportul oferit firmelor din Romania prin implementarea unui sistem informatic performant a contribuit in mare masura la dezvoltarea clientilor nostri.  In prezent, portofoliul nostru contine peste 4000 de clienti si 10.000 de utilizatori in Romania din foarte multe verticale.

  • Compania Softeh Plus debuteaza in anul 1993 pe piata software din Romania cu aplicatia  devize-oferte pentru MS-DOS, destinata domeniului de constructii si instalatii. Acest sistem informatic denumit in prezent WindevRO, a fost constant imbunatatit, devenind in prezent una dintre cele mai apreciate solutii software de acestui domeniu. Acest succes este datorat modalitatii in care Softeh Plus trateaza si raspunde la cerintele specifice acestui domeniu.
  • Anul 2000 este marcat de o extindere puternica in domeniul farmaciilor, cu sisteme informatice specializate in gestiunea activitatii farmaciilor independente si lanturilor de farmacii.
  • In perioada 2003 – 2006, dezvoltarea ce vizeaza domeniul serviciilor medicale adauga pe lista activitatea de spitale, clinici si laboratoare.
  • Dorinta de a oferi o solutie informatica completa s-a concretizat in anul 2009, atunci cand Softeh Plus a dezvoltat o solutie completa ERP (Enterprise Resource Planning) ce tine cont de particularitatile pietei romanesti, capabil sa asigure o gestionare integrala a informatiilor existente in cadrul unei organizatii.

Misiune

Dorim sa transformam fiecare client intr-un partener de incredere, cu care sa avem o relatie stabila, bazandu-ne pe cele mai potrivite solutii software care sa le asigure clientilor nostri puterea de a-si atinge obiectivele stabilite.

Viziune

Vom continua sa ne aliniem trendurilor globale in materie de software, si sa perseveram prin rezolvarea tuturor problemelor intampinate de cei care se bazeaza pe sisteme informatice in cadrul activitatii lor.

Acoperirea nationala

Dorinta de a indeplini exigentele clientilor la cele mai inalte standarde a impus dezvoltarea unei retele nationale de reprezentanti Softeh Plus, care sa faciliteze comunicarea cu clientii nostri. In acest fel se asigura promptitudinea si calitatea serviciilor oferite atat in timpul implementarii sistemului informatic, cat si post-implementare.